Video predstavitev

ZLOŽENKA

Najboljši način obveščanja vaše ciljne publike? Naj vaše pomembno sporočilo zaživi s kvalitetno izdelano in natisnjeno zloženko, mini tiskovino za doseganje maksi ciljev!

Tudi zloženke igrajo izredno pomembno vlogo v marketingu in oglaševanju. A ni dovolj le dobra vizualna ter besedna predstavitev, še kako pomemben je tudi kvaliteten tisk, ki vse skupaj poveže v pravo celoto. 

Z našo ponudbo različnih kakovostnih materialov in stilov bodo vaše zloženke nudile vse pogoje za odlično kampanjo. Uporabite jih za predstavitev podjetja, kot menije, vabila, novičke, cenike, ogleševalno sredstvo za različne dogodke, … Ne glede na to, za kakšno vrsto zloženke se boste odločili, z našimi vrhunskimi storitvami bodo opozorile nase prav ob vsaki priložnosti.

Ravno prav veliko so, da ustrezajo odprtini vsakega poštnega nabiralnika, prilegajo se notranjosti vsake revije ali časopisa, lahko jih delite na sejmih, v informacijskih središčih ter drugje, kjer se nahaja vaša ciljna publika.

  • Nudimo vam širok izbor različnih kvalitetnih vrst papirjev,
  • različne načine zgibanja (Z pregib - dvojni pregib v obliki črke Z, U pregib - dvojni pregib v obliki črke U, V pregib - dvojni širši pregib v obliki črke V),
  • enobarvno ali večbarvno tiskanje,
  • plastificiranje ali lakiranje ter druge postopke oplemenitenja.

Zloženke so cenovno zelo ugodno marketinško sredstvo, hkrati pa tako vsestransko uporabne, da si mnogi brez njih sploh ne morejo predstavljati svojega poslovanja. SI lahko privoščite, da jih nimate?

Pošljite povpraševanje, z veseljem bomo poiskali pravo rešitev za vas!

Želite ponudbo? Imate vprašanje? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Kontaktirate nas lahko eno izmed naštetih telefonskih številk, na email naslove ali pa s pomočjo spodnjega obrazca (vpišite svoje podatke in kratki opis vaših želje. Odpošljite in v kratkem vas bomo kontaktirali z več informacijami).

Tiskarna EKART d.o.o.
Spodnje Jablane 19
SI-2326 Cirkovce

Davčna št.:    SI 84002719
Matična št.:   389398700
TRR :    05100-8013207415

Kontakti:

Kontakt