ZEMLJEVID

Iščete unikaten promocijski izdelek, ki ga bodo vaše stranke shranile in uporabljale še veliko let? Po meri narejen zemljevid je prava rešitev!

Izpostavite svoje podjetje na zemljevidu! Zemljevid bi moral biti pomemben element prav vsake marketinške strategije, saj je promocijski material, ki vključuje tudi zemljevid, vsestransko uporaben, informativen, prepoznaven in le redko zavržen.

Sami določite, kaj bo v zemljevid vključeno, na kakšen način upodobljeno, kaj pa izpuščeno - vse z namenom, da boste z zemljevidom na najboljši možni način povedali zgodbo, ki jo želite povedati. Dobro načrtovani zemljevidi lahko vsebujejo številne informacije o vašem podjetju: vašo blagovno znamko oz. logotip, lokacije vaših pisarn ali trgovin (da vas stranke lažje najdejo), vaše dejavnosti in druge posebne podatke o podjetju, seveda tudi to, kako se do vas pride.

Natančno in s pozornostjo na detajle tiskamo tudi vse druge vrste zemljevidov, pa naj bodo to zemljevidi nakupovalnih središč, turistični zemljevidi, zemljevidi javnih prometnih poti, zemljevidi sejmov ali festivalov, izobraževalni zemljevidi (zemljevidi držav, celin, regij …), potovalni zemljevidi, karte narodnih parkov, kolesarske karte, karte za pohodnike in še bi lahko naštevali … Kos smo prav vsakemu izzivu!

Stremimo k izdelkom, ki uporabnikom poenostavijo uporabo ter na enostaven način podajo vse informacije.

  • Tako tiskamo enostranske ali obojestranske zemljevide različnih formatov ter v različnih merilih,
  • odločite se lahko za različne vrste papirja (npr. fotopapir, plastično folijo, navaden papir, ceradno platno …),
  • Izbirate med lakiranjem z UV ali klasičnim lakom,
  • končni izdelek pa je lahko priročno zložen ali pa npr. tak, da ga lahko obesite na steno.

Po meri tiskane zemljevide uporabljajo številne organizacije; med njimi šole, univerze, podjetja, organizatorji dogodkov, vodje projektov ali javna služba.

Zakaj jih ne bi tudi vi? Pošljite povpraševanje!