VOŠČILNICA

Obstaja kdo, ki ga ne razveseli pogled na lepo voščilnico v poštnem nabiralniku? In kdaj nazadnje ste jo vi poslali svojim strankam in poslovnim partnerjem?

Ne moremo zanikati, da so voščilnice brezčasen in tradicionalen način, da se povežete z ljudmi, ki so pomembni za vas in za vaše poslovanje. Največkrat jih pošiljamo ob rojstnih dnevih ter praznikih, a z njimi lahko storimo še veliko več.

Z voščilnico lahko na domiseln način povabimo stranke na ekskluziven dogodek, poslovno srečanje, vzpodbudimo in motiviramo zaposlene, se strankam zahvalimo za zvestobo in opravljen nakup, lahko jih uporabimo za vzpodbudo k ponovnemu nakupu ter jim priložimo kupon oz. darilni bon, lahko pa samo sporočimo, da mislimo na njih ter smo hvaležni, da obstajajo.

Izdelujemo različne voščilnice:

  • tiskane na papirju ali kartonu,
  • različnih formatov,
  • prepognjene ali neprepognjene,
  • plastificirane, lakirane, tudi z UV premazom,
  • z zaobljenimi robovi, reliefi in še in še …

Voščilnica je bolj osebna kot razglednica, ljudje pa si jo zapomnijo bolje kot navadno pismo. Še toliko bolj, če je unikatna, izdelana z mislijo prav na njih! Zato poskrbite za svoje čisto posebne voščilnice, ki ponosno predstavljajo vaše podjetje oz. blagovno znamko, dodajte jim logotip podjetja ter pripišite osebno sporočilo … stranke bodo zagotovo cenile to lepo, prijateljsko gesto.

Kako pametno boste uporabili voščilnice, je odvisno le od vaše domišljije. In prave tiskarne seveda.

Ne odlašajte, vaše stranke si to zaslužijo. Sporočite nam svoje želje še danes!