Video predstavitev

VIZITKA

Vaša poslovna vizitka je kot majhna oglasna deska in približno 3 sekunde časa imate, da z njo ustvarite nepozaben vtis. Komu boste zaupali njeno izdelavo?

Ravno zgoraj omenjene 3 sekunde lahko odločijo, ali boste posel sklenili ali ne. Vizitka - ta klasika v marketingu - je vaša posestnica in osebna izkaznica obenem. Izvrstno zasnovana ter oblikovana je kot nekakšno stikalo za vžig, ki vzpodbudi (bodoče) poslovne stranke, da se obrnejo na vas ter zahtevajo vaše storitve.

  • V naši tiskarni izdelujemo tradicionalne, standardne vizitke,
  • specializirani pa smo tudi za unikatne dizajne, ki izkoristijo velikost, barve, fonte pisav in različne materiale z namenom, da boste v svojih rokah držali vizitke, ki nedvomno predstavljajo prav vas in vaše podjetje.
  • Lahko so prepognjene, z izseki, zaobljenimi robovi, dvostranske, magnetne, plastificirane z mat ali sijaj zaščito, vertikalne, hotizontalne in še veliko več!

Ne glede na to, kaj želite, da vaša vizitka sporoča, pomagali vam bomo do izdelka, ki izraža vse, kar ponujate svojim strankam ali poslovnim partnerjem.

Presenečeni boste nad hitrostjo izdelave, superiorno kvaliteto ter ugodno ceno.

Pošljite svoje povpraševanje še danes!

Želite ponudbo? Imate vprašanje? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Kontaktirate nas lahko eno izmed naštetih telefonskih številk, na email naslove ali pa s pomočjo spodnjega obrazca (vpišite svoje podatke in kratki opis vaših želje. Odpošljite in v kratkem vas bomo kontaktirali z več informacijami).

Tiskarna EKART d.o.o.
Spodnje Jablane 19
SI-2326 Cirkovce

Davčna št.:    SI 84002719
Matična št.:   389398700
TRR :    05100-8013207415

Kontakti:

Kontakt