Razglednica

Nedvomno vsestransko tržno orodje, ki dokazuje, da ima klasična pošta tudi v dandanašnji digitalni dobi še vedno veliko moč.

Živimo v času, ko se večina zasebne in poslovne komunikacije odvija preko elektronske pošte, zato ima standardna pošta (oz. sporočilo, ki ga preko nje pošiljate) zagotovo svojevrstno dodano vrednost.

Razglednice, tako raznolike in enostavne za oblikovanje, imajo moč, da navdihnejo. vznemirijo ter zanesljivo prinesejo zadovoljstvo. Pripovedujejo različne zgodbe … premišljeno izbrana slika skupaj z besedilom pa lahko na odličen način pove tudi zgodbo vašega poslovanja in vzpodbudi naslovnika k akciji. Ker jih ni potrebno odpreti (kot npr. elektronsko pošto), je verjetnost, da bo naslovnik videl sporočilo, veliko večja.

Z izvirno razglednico lahko na domiseln način nagovorite svoje stranke in poslovne partnerje ter zbudite njihov interes, uporabite jo lahko v promocijske namene, kot privlačne naročilnice, elegantna vabila, prisrčna voščila, kupone, unikatne napovednike dogodkov, … Še vedno pa se lahko odločite tudi za standardne razglednice z določenim motivom, s katerimi lahko naslovnikom še kako polepšate dan.

Možnosti tiska so raznovrstne:

  • odločite se lahko za razglednice v različnih formatih,

  • potiskane na eni ali obeh straneh,

  • črno-bele ali barvne,

  • plastificirane ali lakirane, …

Ne čakajte, da vas stranke najdejo same. Bodite proaktivni in jih pridobite z izvirnimi razglednicami.  

Pošljite povpraševanje takoj