Video predstavitev

PROSPEKT

Bodite opazni!

Prospekt igra vlogo okna, skozi katerega lahko vsak pogleda v vaše podjetje, šolo, društvo, … Ponuja prvi vtis o tem, kaj ponujate, ter kaj se lahko od vas pričakuje. Zato mora biti ta vtis nepozaben!

Kakovostno izdelan prospekt učinkovito oglašuje ter nudi vse potrebne in izčrpne informacije o vaših storitvah, izdelkih, podjetju, knjigi, ki bo v kratkem izšla, … Vse z namenom, da pokaže, kako posebni ste, da privabi in informira stranke, člane, kupce ali investitorje. Zato je še kako ključni element vaše marketinške strategije.

Tu ni nobenih pravil;:

  • lahko je izdelan v različnih dimenzijah,
  • z različnimi premazi,
  • v obliki posameznih listov, lahko pa so listi med seboj na različne načine vezani.
  • Pomembno je, da zanj izberete prepričljive fotografije, skice ali zemljevide
  • ter nenazadnje to, da je natisnjen s kakovostnim tiskom ter na kakovosten papir,

Tu pa svoje znanje pokažemo mi! Navdihujoč, prepričljivo in vabljivo izdelan prospekt bo prepričal še tako skeptičnega naslovnika, ne glede na to, kaj vi oz. vaše podjetje ponuja.

Vse to pa boste dosegli le z izbiro tiskarne, ki je na podlagi znanj ter dolgoletnih izkušenj  lahko kos vsakemu izzivu.

Ne odlašajte, pošljite povpraševanje!

Želite ponudbo? Imate vprašanje? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Kontaktirate nas lahko eno izmed naštetih telefonskih številk, na email naslove ali pa s pomočjo spodnjega obrazca (vpišite svoje podatke in kratki opis vaših želje. Odpošljite in v kratkem vas bomo kontaktirali z več informacijami).

Tiskarna EKART d.o.o.
Spodnje Jablane 19
SI-2326 Cirkovce

Davčna št.:    SI 84002719
Matična št.:   389398700
TRR :    05100-8013207415

Kontakti:

Kontakt