Video predstavitev

OSEBNA MAPA DELAVCA

Na kakšen način vodite arhiv podatkov o svojih zaposlenih?

Če je številka zaposlenih večja od 2, je vse podatke najbrž že kar težko hraniti v glavi, kajne?

Naj bo vsa kadrovska evidenca delavca na enem mestu! Koliko dokumentov se z leti nabere … poskrbite za njih na ustrezen način. Zakonodaja pravi, da morajo biti takšni podatki shranjeni varno, zdrava pamet pa, da tudi pregledno, da jih lahko hitro najdete.

Zato je še kako priporočljivo, da si omislite sistem z osebnimi mapami delavcev. V takšni mapi na pregleden in urejen način zbirate vse podatke, ki so povezani z delovnim razmerjem:  o zgodovini zaposlitev, spričevalih, morebitnih disciplinskih ukrepih, zdravniških pregledih, opisih del in nalog, pomembnih dosežkih na delovnem mestu, napredovanjih, izobraževalnih načrtih za prihodnost in še veliko več.

  • Mape tiskamo na kvaliteten papir/karton,
  • vam nudimo različne formate ter
  • poskrbimo za črno-bel ali barvni tisk.
  • Izbirate pa lahko med standardno ali visečo različico mape.

Natisnemo vam po meri narejene mape osebnih delavcev, ki jih lahko opremimo tudi z vašim logotipom ali drugimi pomembnimi podatki. Ker znamo. In ker cenimo red.

Pošljite povpraševanje!

Želite ponudbo? Imate vprašanje? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Kontaktirate nas lahko eno izmed naštetih telefonskih številk, na email naslove ali pa s pomočjo spodnjega obrazca (vpišite svoje podatke in kratki opis vaših želje. Odpošljite in v kratkem vas bomo kontaktirali z več informacijami).

Tiskarna EKART d.o.o.
Spodnje Jablane 19
SI-2326 Cirkovce

Davčna št.:    SI 84002719
Matična št.:   389398700
TRR :    05100-8013207415

Kontakti:

Kontakt