Video predstavitev

KUVERTA

Ste se kdaj vprašali, koliko pozornosti vzbudite s svojim navadnimi, belimi kuvertami?

Kuverte so priročno sredstvo, s katerim pospremite svoje dokumente ali promocijski material na poti do naslovnika. Pa naj bo to voščilnica, letak, prodajno pismo, … še kako pomembno in vredno je, da vsebino pošljete v privlačnem paketu!

Veliko podjetnikov kuverte kar zanemari in jih jemlje kot nekaj samoumevnega. Napaka! Vaš prvi cilj pri oblikovanju in izbiri kuvert mora biti ta, da se povežete z naslovnikom ter mu vzbudite interest, da kuverto odpre ter prebere vsebino.

Nikakor pa ne smemo zanemariti tudi sekundarnega cilja, to je povečanje prepoznavnosti vašega podjetja oz. blagovne znamke. Prav vse tiskovine, ki jih uporabljate v svojem poslovanju, morajo imeti skupno rdečo nit, zato nikakor ne pozabite, da si tudi kuverte zaslužijo vašo pozornost.

Kuverta mora naslovnika osvojiti v trenutku, to pa lahko dosežete:

  • s primerno izbiro velikosti,
  • vrste papirja (npr. gladek ali s teksturo),
  • fonta,
  • barv,
  • besedila in slik.
  • Pripravimo vam lahko kuverte že z natisnjenimi naslovi iz vaše baze naslovnikov

Ne dovolite, da pristane vaša pomembna korespondenca (in ves marketinški trud), skrita v dolgočasni, nezanimivi kuverti, naravnost v smeteh.

Za vas natisnemo kvalitetne in vizualno privlačne kuverte, ki bodo znatno povečale odzivnost naslovnikov in zagotovile, da bo vsebina res prebrana.

Pošljite povpraševanje!

Želite ponudbo? Imate vprašanje? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Kontaktirate nas lahko eno izmed naštetih telefonskih številk, na email naslove ali pa s pomočjo spodnjega obrazca (vpišite svoje podatke in kratki opis vaših želje. Odpošljite in v kratkem vas bomo kontaktirali z več informacijami).

Tiskarna EKART d.o.o.
Spodnje Jablane 19
SI-2326 Cirkovce

Davčna št.:    SI 84002719
Matična št.:   389398700
TRR :    05100-8013207415

Kontakti:

Kontakt