Video predstavitev

KOLEDAR

Po meri narejen promocijski koledar vaše podjetje še dodatno izpostavi, in sicer vsakokrat, ko nekdo na koledarju preveri datum, prestavi opravek ali pa npr. označi počitnice,

… In ker koledarje uporabljamo vsak dan, so odličen način za diskretno targetiranje ciljne publike!

Koledarje uporabljamo vsi, zvesto nam služijo kar 12 mesecev na leto. Torej dalj časa kot večina ostalih promocijskih izdelkov. Raziskave kažejo, da imajo ljudje v povprečju 3 koledarje v svojem domu in 2 koledarja v pisarni. Samo zamislite si, da je na enem od teh koledarjev z logotipom izpostavljeno vaše podjetje oz. vaša blagovna znamka!

Prav nobeno drugo promocijsko sredstvo vam ne bo zagotovilo tako velike opaznosti in začetna investicija se vam bo hitro povrnila. Če se odločite še za dotisk kontaktnih podatkov, potem ste dodali tudi tisto pikico na i, zaradi katere bodo (potencialne) stranke vedno vedele, kje vas lahko dobijo.

V naši tiskarni vam natisnemo različne vrste koledarjev. Od namiznih, stenskih, v obliki plakata, pa vse do prenosnih žepnih različic.

  • Izbirate lahko med različnimi dizajni,
  • vrstami papirja
  • in formati,
  • lahko se odločite za enobarvni ali večbarvni tisk,
  • koledarje lahko spnemo z žico ali spiralo,
  • dodamo tudi različne efekte, zaradi katerih bodo še bolj unikatni, pa naj bo to tisk s kovinskimi barvami, različni premazi, reliefi, … Možnosti so skoraj neomejene.

Študije so pokazale, da so poslovni koledarji stroškovno najbolj učinkovit medij, ki vaše sporočilo nosi kar 365 dni v letu.

Izkoristite njihovo prednost in podarite cenjenim strankam unikatno ter uporabno darilo!

Za več informacij se obrnite na nas!

Želite ponudbo? Imate vprašanje? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Kontaktirate nas lahko eno izmed naštetih telefonskih številk, na email naslove ali pa s pomočjo spodnjega obrazca (vpišite svoje podatke in kratki opis vaših želje. Odpošljite in v kratkem vas bomo kontaktirali z več informacijami).

Tiskarna EKART d.o.o.
Spodnje Jablane 19
SI-2326 Cirkovce

Davčna št.:    SI 84002719
Matična št.:   389398700
TRR :    05100-8013207415

Kontakti:

Kontakt