Video predstavitev

JEDILNI LIST

Vaši gostje jedo tudi z očmi!

Vzbudite jim tek z vrhunsko oblikovanim jedilnim listom, ki z mamljivo grafiko in tekstom izgleda prav tako privlačno in kreativno, kot je privlačna, posebna, kreativna in okusna ponudba vaših jedi.

Jedilni list je ogledalo vsake restavracije, a kot marketinško orodje pogosto spregledan, žal povsem zgrešeno. Je namreč izredno močno motivacijsko sredstvo, ki bistveno vpliva na uspešnost poslovanja in ustvarjanje dobička. Če je izdelan tako, kot mora biti. Več strank bo pritegnil, več jedi bodo poskusile in večji “biznis” boste imeli. Zato je investicija v kavilteten tisk jedilnih listov ena izmed stroškovno najbolj ugodnih in profitabilnih investicij, ki jih restavracija (lokal, picerija, …) lahko naredi.

Seveda sta pomembna tudi ambient in kvalitetna postrežba, a gost bo zagotovo veliko pozornosti namenil prav ogledovanju natisnjene ponudbe jedi. Zato poskrbite, da boste z jedilnim listom napravili odličen vtis, ki ne bo predstavljal le ponudbe jedi in pijač, ampak gostom izkazal tudi potrebno spoštovanje ter na najboljši način predstavil vas in vaše gostinsko podjetje.

  • Tiskamo črno-bele in barvne jedilne liste,
  • v različnih velikostih,
  • ter na različnih vrstah kakovostnega papirja, ki zagotavljajo trpežnost in odlično reprodukcijo barv.
  • Nudimo različne načine zgibanja,
  • seveda pa tudi plastifikacijo ali lakiranje, ki sta nujna za zaščito takšne vrste tiskovine.

Zapeljite okušalne brbončice vaših gostov v skušnjavo, in to še preden bodo poskusili prvi grižljaj jedi. Odločite se za kakovostno izdelane in natisnjene jedilne liste, ki se bodo ujemali s celotno vašega lokala.

Pošljite povpraševanje!

Želite ponudbo? Imate vprašanje? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Kontaktirate nas lahko eno izmed naštetih telefonskih številk, na email naslove ali pa s pomočjo spodnjega obrazca (vpišite svoje podatke in kratki opis vaših želje. Odpošljite in v kratkem vas bomo kontaktirali z več informacijami).

Tiskarna EKART d.o.o.
Spodnje Jablane 19
SI-2326 Cirkovce

Davčna št.:    SI 84002719
Matična št.:   389398700
TRR :    05100-8013207415

Kontakti:

Kontakt