Video predstavitev

EMBALAŽA

Vloga embalaže v marketingu postaja izrednega pomena, saj s premišljeno embalažo vzbudite pozornost ter dosežete, da jo potrošnik opazi in kupi vaš izdelek.

Vloga embalaže je res raznolika:

  • izdelek mora ščititi pred mehanskimi poškodbami, pred oksidacijo, vlago, prahom, pred vremenskimi vplivi.
  • Izdelku daje prepoznavnost, potrošniku pa mora posredovati vse potrebne informacije o izdelku.
  • S svojim izvirnim ter privlačnim dizajnom, barvo, obliko pa mora na prodajni polici izstopati med številnimi drugimi izdelki ter poskrbeti, da jo potrošnik opazi.

Podjetja vlagajo veliko sredstev prav v raziskave, ki ugotavljajo motivacijski pomen embalaže, testirajo njeno psihološko manipulacijo, proučujejo vlogo barv, oblike, … vse z namenom, da ugotovijo, kakšna embalaža bo prodala največ.

Izpostavite vrednost svojega izdelka (in s tem podjetja) z domiselno, edinstveno ter seveda vrhunsko natisnjeno embalažo.

  • Tiskamo embalaže različnih formatov,
  • nudimo izbor različnih, tudi specialnih vrst kartona,
  • uporabimo lahko različne efekte (lakiranje, plastificiranje, …), ki bodo v očeh potrošnika še povečali privlačnost izdelka ter ga ločili od ostale konkurence!

Ne dovolite, da se vaš kvaliteten, uporaben in inovativen izdelek zaradi neugledne, dolgočasne embalaže enostavno zgubi med množico drugih izdelkov. Mi tiskamo embalažo, ki navdihuje!

Pošljite povpraševanje!

Želite ponudbo? Imate vprašanje? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Kontaktirate nas lahko eno izmed naštetih telefonskih številk, na email naslove ali pa s pomočjo spodnjega obrazca (vpišite svoje podatke in kratki opis vaših želje. Odpošljite in v kratkem vas bomo kontaktirali z več informacijami).

Tiskarna EKART d.o.o.
Spodnje Jablane 19
SI-2326 Cirkovce

Davčna št.:    SI 84002719
Matična št.:   389398700
TRR :    05100-8013207415

Kontakti:

Kontakt