Video predstavitev

ČASOPIS

Časopis v primerjavi z letakom, zloženko ali celo brošuro ponuja veliko več prostora za vaša pomembna sporočila, prekrasne slike, strokovne nasvete, zanimive novice, vaše ideje in zamisli.

Zato lahko še v večji meri pomaga vam in vaši dejavnosti, da se na unikaten način ločite od drugih. In imate od tega dobiček.

Časpopis je lahko poslovni, šolski, klubski, društveni, športni. Informativni, izobraževalni, promocijski. Po časopisu vsi radi posežemo. Pa naj bo to ob prvi jutranji kavici, v čakalnici ali pa zvečer, preden se odpravimo spat. A le, če se ta tiskovina lahko pohvali s kakovostno vsebino (ki nas pritegne) kot tudi “lupino”, ki jo zagotavlja kvaliteten tisk.

Zakaj torej ne bi imeli svojega časopisa? Takšnega, s pomočjo katerega se res povežete s svojimi bralci?

  • Pri nas vam poleg vrhunskega tiska
  • postrežemo z različnimi možnimi formati časopisa,
  • s kakovostnimi vrstami papirja,
  • s šivanjem z žico,
  • s črno-belim ali barvnim tiskom.

Za vsakim uspešnim časopisom stoji tudi delo izkušenega tiskarja, ki zagotovi njegovo tehnično dovršenost. Mi smo v tem naravnost odlični - in to po konkurenčni ceni!

Pošljite povpraševanje!

Želite ponudbo? Imate vprašanje? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Kontaktirate nas lahko eno izmed naštetih telefonskih številk, na email naslove ali pa s pomočjo spodnjega obrazca (vpišite svoje podatke in kratki opis vaših želje. Odpošljite in v kratkem vas bomo kontaktirali z več informacijami).

Tiskarna EKART d.o.o.
Spodnje Jablane 19
SI-2326 Cirkovce

Davčna št.:    SI 84002719
Matična št.:   389398700
TRR :    05100-8013207415

Kontakti:

Kontakt