ŽELITE SPOROČITI VEČ?

Sploh ne dvomimo, kako zelo se zavedate pomena kakovostnih tiskovin za uspešno poslovanje vašega podjetja. A kako v poplavi takšnih in drugačnih tiskarskih ponudnikov izbrati pravega?  Zdaj imate odlično priložnost, da izberete najboljšega, ki vam bo omogočil vrhunske tiskarske storitve, s katerimi boste pri svojih strankah in poslovnih partnerjih ustvarili enkraten in nepozaben vtis!  

V tiskarni Ekart vašim tiskovinam vtisnemo življenje!

Na nas se lahko zanesete!  Ne glede na to, kakšne so vaše želje in zahteve, za vas bomo vedno poiskali pravo in najugodnejšo storitev.

Naša vizija je (p)ostati prvo ime med tiskarnami, znano po svojih vrhunsko izdelanih tiskovinah. Zato neprenehno vlagamo v svoje znanje, potrebno opremo in tehnologijo.

Naše poslanstvo je, da resnično prisluhnemo vašim potrebam in željam. Za nas je najpomembnejša stranka - šele takrat, ko boste z izdelkom popolnoma zadovoljni vi, bomo zadovoljni tudi mi!

Zakaj izbrati tiskarno Ekart?

Svet zahteva vedno nove, unikatne, sveže ter še bolj kreativne storitve in tega se pri nas še kako zavedamo. Ravno zato tiskarno Ekart, ki se lahko pohvali z več kot 20 let izkušenj, predstavlja izjemno kreativna skupina strokovnjakov! Smo tim, ne le ekipa posameznikov, ki svoje delo opravlja s strastjo, ki neprestano išče nove nadstandardne rešitve in piše nove uspešne zgodbe.

Dovolite, da skupaj z vami napišemo vašo odmevno zgodbo!

Pohvalimo se lahko:

  • z osebnim pristopom, svetovanjem in usmerjanjem
  • s strokovno pomočjo, široko izbiro tiskarskih storitev in visoko zmogljivostjo naših tiskarskih strojev
  • z najvišjo kakovostjo naših storitev
  • z izjemno prilagodljivostjo
  • s hitro odzivnostjo in kratkim rokom izdelave
  • s konkurenčnimi cenami

Pri nas dobite na enem mestu vse: od svetovanja, priprave za tisk in tiska v različnih tehnikah, pa do končne dodelave izdelka.

Zagotavljamo tiskarske rešitve, ki jih potrebujete, in kvaliteto, ki si jo zaslužite!

Imate vprašanje? Obrnite se na nas in z veseljem vam bomo odgovorili!

Tiskarna EKART d.o.o.
Spodnje Jablane 19
SI-2326 Cirkovce

Davčna št.:    SI 84002719
Matična št.:   389398700
TRR :    05100-8013207415

Kontakti: