Vaša vizija, naš izziv.

Naša vizija je (p)ostati prvo ime med tiskarnami, znano po svojih vrhunsko izdelanih tiskovinah. Zato neprenehno vlagamo v svoje znanje, potrebno opremo in tehnologijo.

Naše poslanstvo je, da resnično prisluhnemo vašim potrebam in željam. Za nas je najpomembnejša stranka - šele takrat, ko boste z izdelkom popolnoma zadovoljni vi, bomo zadovoljni tudi mi!

Želite sporočiti več?

Sploh ne dvomimo, kako zelo se zavedate pomena kakovostnih tiskovin za uspešno poslovanje vašega podjetja. A kako v poplavi takšnih in drugačnih tiskarskih ponudnikov izbrati pravega? Zdaj imate odlično priložnost, da izberete najboljšega, ki vam bo omogočil vrhunske tiskarske storitve, s katerimi boste pri svojih strankah in poslovnih partnerjih ustvarili enkraten in nepozaben vtis!

Zakaj izbrati Tiskarno Ekart?

Svet zahteva vedno nove, unikatne, sveže ter še bolj kreativne storitve in tega se pri nas še kako zavedamo. Ravno zato tiskarno Ekart, ki se lahko pohvali z več kot 20 let izkušenj, predstavlja izjemno kreativna skupina strokovnjakov! Smo tim, ne le ekipa posameznikov, ki svoje delo opravlja s strastjo, ki neprestano išče nove nadstandardne rešitve in piše nove uspešne zgodbe.


Telefonska
podpora

Kakovost in
tradicija

Široka
ponudba

Kontakti

Roman
Direktor
02 70 70 134
info@tiskarna-ekart.si
Petra
Komerciala
02 70 70 131
komerciala@tiskarna-ekart.si
Adrijana
Direktorica
02 70 70 130
info@tiskarna-ekart.si

Vprašaj nas
Virtualni Sprehod