Sublimacijski tisk

Želite, da bi bile vaše ideje kar najbolj opazne? Želite povzdigniti svojo znamko na višji nivo? Vzbudite pozornost s sublimacijskim tiskom, ki edini resnično obarva tkanino!

Pri sublimacijskem tisku barvila spremenijo svoje agregatno stanje v plinasto in kot plin prodrejo globoko v strukturo materiala. Barva se tako ne nanaša na površino tkanine ampak se obarvajo sama vlakna, ki tvorijo tkanino.

Sublimacijski tisk zagotavlja drzne, žive barve, ki so trpežne in odporne na različna sevanja in mehanske vplive. Ker barva postane del vlaken, potisk ne razpoka ali zbledi tudi po večkratnem pranju. V večini se sublimacijski tisk uporablja za izdelavo športnih dresov, zastav, majic, elastik, trakov, vezalk ...

  • Izjemna kakovost in resnične, žive barve, ki omogočajo izredno realističen prikaz motivov,
  • visoka ločljivost, ki smo je bili doslej vajeni le pri tisku na papir,
  • neverjetna obstojnost, ki je enaka obstojnosti materiala, na katerega tiskamo.
  • Ker vlakna barvo vsrkajo, izdelek diha in je na občutek lažji. Odtisa na otip ni zaznati.
  • Za sublimacjiski tisk ni potrebno narediti posebne priprave kot pri nekaterih drugih vrstah tiska, zato je cenovno sprejemljiv tudi tisk manjših količin. Seveda pa cena pada, če je količina večja.

Sublimacijski tisk je bil do pred kratkim mogoč le v množični industrijski proizvodnji. Z novo tehnologijo pa lahko prednosti tega postopka izkoristite tudi vi.

Ste pripravljeni? Pošljite povpraševanje!