Sitotisk

Sitotisk

Pometite s konkurenco! Naše inovativne sitotisk rešitve postavijo v ospredje tisto, kar je pomembno: vaše izdelke in vaše konkurenčne prednosti!

Ste podjetje, šola, organizacija … ? Pripravljate poslovni ali promocijski dogodek, šolsko ali množično športno prireditev? Želite, da bi vaši zaposleni nosili uniformirana oblačila? Zaupajte nam svoje zamisli in načrte, spremenili jih bomo v izdelek, ki vam bo resnično v ponos!

Naj si vas zapomnijo - tudi po odličnih promocijskih izdelkih

V danasnjem času si kot podjetje nikakor ne morete privoščiti, da bi izgubljali stranke. Le z markantnimi, privlačnimi in zanimivimi izdelki boste dosegli, da stranka ne bo že naslednji trenutek pozabila na vas, ampak si bo zapomnila vaše ime in vas poiskala, ko bo potrebovala vaše storitve.

Ponosno predstavite svoje barve, logotipe in dizajne!

Predstavite svoje podjetje (društvo, šolo …) na najboljši možen način, izboljšajte imidž podjetja, povečajte prodajo in pridobite nove poslovne partnerje!

Z vašo idejo, našimi izkušnjami in skupno kreativnostjo bomo dodali tisti “je ne sais quoi“, ki ga vaši izdelki potrebujejo, da bodo ponosno podprli vaše marketinške cilje in vam prinesli želene rezultate - pa naj bodo to majice, kape, športni dresi, delovna oblačila, torbe, embalaže, dežniki in še mnogo več.

Sitotisk je nepogrešljiva starodavna tehnika v svetu novih in odličnih tiskarskih rešitev!

Že samo ime pove, da sitotisk za odtis uporablja sita, s pomočjo katerih lahko barvo natisnemo na praktično vse materiale, katerih površina je ravna in dovolj gladka. Izdelek na katerega odtisnemo barvo, pošljemo skozi sušilni tunel, ki barvo pri določeni temperaturi trajno zapeče na izdelek ter nudi barvi boljšo obstojnost.

Zakaj izbrati sitotisk? Ne spreglejte naslednjih prednosti:

Sitotisk je daleč najboljši način za reprodukcijo slik v naravnih barvah, ki bodo videti dobro še mnogo, mnogo let. Je tudi izjemno stroškovno učinkovit način za tiskanje velikih količin po najboljši kakovosti.

  • Hitra priprava.

  • Možnost tiska na večje površine.

  • Visoka obstojnost in intenzivnost barv, ki jih lahko dosežemo z močnejšimi nanosi. Barve v sitotisku so v primerjavi z offset tiskom in digitalnim tiskom intenzivnejše pa tudi odpornejše na različne zunanje oz. vremenske vplive.

  • Kvalitetna in cenovno dostopna možnost tiskanja, primerna za vsak žep.

  • Prilagodljivost različnim površinam in materialom - s sitotiskom lahko potiskamo materiale, pri katerih druga tehnika tiska ni mogoča (papir, karton, les, plastiko, kovino, folije, steklo, blago, usnje, umetne tkanine ter še na mnogo drugih umetnih in naravnih materialov).

  • S pomočjo sitotisk tehnike izdelamo napise na majice, kape, športne drese, delovne obleke, torbe, embalažo, transparente, zastave, nalepke, dežnike, dotisk na koledarje, dotisk na rokovnike, …

  • Možnost posebnih učinkov, kot so odsevni tisk, 3d tisk, barve, ki oddajajo svetlobo …

Prihranite živce, čas in denar!

Veliko različnih dejavnikov vpliva na to, da je končni produkt kvaliteten in izdelan po vaši meri.. Najprej je tu seveda strokovno izveden sitotisk. S sodobno tehnologijo lahko tako naredimo vsakršno oblačilo opazno in domiselno, pa naj bo s promocijskim zapisom, logotipom ali kakršnim koli drugim reklamnim sporočilom. Takšna oblačila bodo vaše ideje sporočala na opazen in domiseln način.

Naša dodatna prednost je lastna zaloga različnih kvalitetnih majic, kap in ostalega tekstila, ki so na voljo v različnih barvah in konfekcijskih številkah. Prepričani smo, da boste našli pravi izdelek zase!

Zaupajte nam svoje ideje in zamisli ter pošljite povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!