XXL (velikoformatni) tisk

XXL velikoformatni tiskTiskalnik za XXL velikoformatni tisk

Ko sta opaznost in uveljavljanje lastne blagovne znamke ključni za vaše poslovanje, je vsak dvom odveč: prava rešitev je prav XXL tisk, ki zajema tiskanje najrazličnejših tiskovin v velikem formatu.

Prepustite nam, da vaše ideje predstavimo na veliko: s tiskom zavidljivih širin in neomejenih dolžin, kjer bo končni izdelek zaživel v pravi eksploziji barv in kot tak vedno znova opravil svojo sporočilno nalogo!

V našem podjetju izdelujemo tiskovine v velikih formatih iz različnih materialov in za različne namene. Dimenzija tiska je poljubna; neomejena dolžina izdelka in širina do 160 centimetrov. Tiskamo lahko na materiale kot so papir, samolepilna folija za zunanjo in notranjo uporabo, raznovrstna platna, pri tem pa vam zagotavljamo visoko kvaliteto tiska.

Velikoformatni tisk je prava odločitev, kadar želite javnosti posredovati neko sporočilo, saj omogoča hiter in preprost način obveščanja množic!

Posterji in plakati

Posebej so uporabni za promocijske akcije ali napovedovanje prireditev. Z njimi pa lahko popestrite tudi svoj poslovni prostor, v katerem bodo zaposleni delali z veseljem, hkrati pa bodo navdušene tudi stranke. Izbirate lahko med standardnimi in poljubnimi dimenzijami plakatov in posterjev, ki vam jih natisnemo v visoki kvaliteti.

Transparenti.

Transparenti so odlična možnost za oglaševanje na prireditvah in drugih dogodkih, za oglaševanje akcij, oglaševanje na ograjah, stenah, fasadah ali preko ceste. Primerni so tako za notranjo kot tudi za zunanjo uporabo, saj so vodoodporni.

Jumbo plakati

Takšni plakati so  za podjetje izjemnega pomena, saj omogočajo posredovanje informacij širokemu krogu ljudi, tudi tistim, ki so drugače imuni na ostale oblike oglaševanja. Jumbo plakatov kvalitetnega tiska ob prometni cesti pač nihče, ki gre mimo, ne more spregledati.  

Velike nalepke vseh vrst in oblik

Nalepke so vsestransko uporabne; z njimi lahko polepšate prostor ali naredite reklamo vaši poslovni dejavnosti. Naj jih omenimo le nekaj: velike reklamne nalepke za ravne površine, za oblačenje vozil, za stekla ...

Zastave

Zastava ni le sredstvo signalizacije in identifikacije, vedno bolj se uporablja v reklamne namene. Je namreč zelo učinkovito sredstvo oglaševanja, saj je njena velika površina zelo opazna, hkrati pa zavzame malo prostora.

Izberite XXL tisk in postanite vidni! Opozorite svoje stranke na svoj novi proizvod, promovirajte prihajajoč dogodek ali akcijo, predstavite svoje podjetje na sejmih ali konferencah.

Ne odlašajte, pošljite povpraševanje še danes!