Offset tisk

Offset tiskŽelite, da vsi opazijo kakovost ponudbe, ki jo predstavljate? Na hitro potrebujete večjo količino tiskovin?

Če želite v rokah držati promocijski material, kjer bistveno vlogo igra nepremagljiva kvaliteta z vrhunskimi slikami, je offset tisk prava izbira za vas!

Stroškovno učinkovita metoda vedno znova prineša profesionalne, visokokakovostne, ostre in čiste fotografije. Idealna je za izdelavo unikatnih poslovnih vizitk, prospektov, brošur, posterjev, vabil, razglednic, koledarjev, zloženk, knjig, nalepk, pisarniškega materiala … Možnosti so neomejene in prepuščene samo vaši domišljiji.

Posebna tehnika in igranje z barvami. Izraz »offset kvaliteta« v tiskarstvu velja za merilo najvišje kakovosti!

Ime »offset« izhaja iz samega postopka, kjer se motiv tiska posredno prek dveh valjev. Prvi valj z matrico prenese obarvan motiv na drugi (offset valj), ta pa motiv odtisne na podlogo. V postopku offset tehnologije ni visokih temperatur, zato lahko tiskamo na širok izbor papirja različne kakovosti.

Offset tisk obstaja že iz časov, ko računalnikov še nismo poznali, in še vedno ostaja najbolj priljubljena in najboljša metoda za tiskanje velikih količin komercialnih tiskovin.

Offset tisk so prav zaradi svoje hitrosti in kakovosti tiskanja začeli uvrščati na sam vrh tiskarskih metod:

  • Offset tisk je najbolj racionalen v primerih, ko potrebujete večje količine tiskovin.
  • Priporočamo ga v primerih, ko želite največ pozornosti nameniti barvi in slikam visoke kvalitete. Pohvali se namreč z natančnim barvnim ujemanjem ter s kristalno jasnostjo in ostrino motivov, s katerima se ostale vrste tiska vedno znova primerjajo.
  • Izredno visoka ločljivost tudi pri najzahtevnejših tiskovinah.
  • Velika hitrost tiskanja v vseh formatih.
  • Cena tiskanja na izvod se niža obratno sorazmerno s količino natiskanega materiala.
  • Je tudi ena izmed najbolj ekoloških oblik tiska, saj se pri tej tehniki uporabljajo le papir, barve na vodni osnovi ter električna energija.
  • Tiskamo na vse vrste papirja in kartona.


Offset tisk  je dejansko kralj med vsemi tehnikami tiska! Vas zanima naša ponudba? Z našimi izkušnjami in strokovnostjo vam bomo vedno zagotovili najboljše rezultate. Pošljite povpraševanje!