Digitalni tisk

Digitalni tiskPotrebujete tisk takoj, še isti dan? Izkoristite pravo revolucijo tiska na področju marketinga in oglaševanja - digitalni tisk!

Digitalni tisk, še vedno relativna novost v zgodovini tiskanja, je svet tiskarstva zajel kot vihar. Se sprašujete, zakaj? Kvaliteten digitalni tisk bo vašemu podjetju zagotovil številne prednosti, saj vam pomaga, da vaši izdelki izstopijo od množice podobnih, poveča vašo prepoznavnost in s tem tudi prodajo, predvsem pa zablesti pri personalizaciji - variabilnem tisku.

Hiter, enostaven, prilagodljiv. Prava izbira za tisk manjših količin tiskovin in doseg odličnih marketinških učinkov!

Digitalni tisk je najhitrejši in najsodobnejši način tiska, saj tisk poteka iz same datoteke in ne zahteva nobenih posebnih predpriprav (ni montaže, izdelave filma, tiskarskih plošč, sušenja barve ...).

  • Hitra odzivnost (print on demand) in hitra izdelava končnega izdelka.
  • Je ekonomičen in cenovno ugodnejši za manjše naklade.
  • Številne ustvarjalne možnosti.
  • Visoka kakovost tiska vsakega natisa.
  • Visoka prilagodljivost: omogoča tisk spremenljivih, unikatnih podatkov, preprosta personalizacija posameznih tiskovin ne glede na število izvodov (črtne kode, naslavljanje in drugi elementi)
  • Z digitalnim tiskom lahko natisnemo  le toliko izvodov, kot jih dejansko potrebujete
  • Omogoča tisk na različne materiale - različni papirji in kartoni, nalepke, prosojnice, ...

Od želje preko ideje pa vse do tiskovine v 1 samem dnevu!

Natisnemo vam tako rekoč vse vrste tiskovin, med katerimi so zelo pogoste naslednje: dopisni papir, vabila, zgibanke, vstopnice, boni, letaki, prospekti, razglednice, katalogi, vizitke, koledarji, plakati, kuverte, embalaža, personalizirana pošta in tako naprej.

Ne odlašajte, optimizirajte stroške svojih tiskovin! V naši tiskartni vam strokovno svetujemo, zato se obrnite na nas s povpraševanjem!