Predstavite se na najboljši možen način - z luksuznimi poslovnimi vizitkami

Vaša poslovna vizitka je eno najpomembnejših orožij v marketingu. Poslovni ljudje na leto prejmejo več 100 poslovnih vizitk. Koliko od teh obdržijo? Koliko jih obdržite vi? Kako se odločite, katero vizitko boste obdržali in katere ne?

Res je, pri roki imamo vedno tiste vizitke, za katere mislimo, da nam bodo koristile. A pri odločanju ima še kako pomembno vlogo tudi izgled vizitke in prav gotovo bomo ceneno, slabo natisnjeno, neprivlačno vizitko slej kot prej vrgli v koš. Takšna vizitka pač ne odraža dobrega poslovanja. In pika.

1. Izdelava najboljših poslovnih vizitk

V Tiskarni Ekart imamo 20 let izkušenj, zato smo na področju izdelave poslovnih vizitk že pravi prekaljeni mački. Na leto natisnemo ogromno vizitk različnih formatov, na različnih vrstah papirja ter z različno dodelavo. Lahko ste prepričani, da bomo tudi za vas poiskali najboljšo možno rešitev.

  • V naši tiskarni izdelujemo tradicionalne, standardne vizitke,

  • specializirani pa smo tudi za unikatne dizajne, ki izkoristijo velikost, barve, fonte pisav in različne materiale z namenom, da boste v svojih rokah držali vizitke, ki nedvomno predstavljajo prav vas in vaše podjetje.

  • Lahko so prepognjene, z izseki, dvostranske, magnetne, plastificirane z mat ali sijaj zaščito, vertikalne, hotizontalne in še veliko več!

2. Kako do najboljše poslovne vizitke

Pri izdelavi vizitke pa pomembno vlogo igra tudi izbor papirja, velikosti in grafične podobe.

  • Teža papirja

Vizitke največkrat tiskamo na 300 g premazni mat papir, vendar to vsekakor ni edina možnost. Na voljo imate tudi različne debelejše vrste papirja, ki pri posebnih, luksuznih vizitkah igrajo posebno vlogo. Natisnili vam bomo vizitke, ki lepo izgledajo, prav tako pa so prijetne tudi na otip. Takšne, ki si jih bodo ljudje zapomnili.

  • Dodelava vizitke

Vašim vizitkam bomo z dodelavo dodali še tisto pikico na i. Lahko jih zaščitimo (in podaljšamo življenjsko dobo) z lakiranjem, lahko jih plastificiramo, jim zaoblimo robove in še in še.

  • Privlačen dizajn

Ni pa pomemben le kvaliteten tisk, pomisliti morate tudi na vrhunski dizajn. Če vam je zmanjkalo idej, vam lahko grafično podobo za vašo vizitko izdelamo tudi pri nas. Naši strokovnjaki bodo z veseljem prisluhnili vašim željam in potrebam ter izdelali unikatno, samo vašo vizitko

  • Vsebina vizitke

Vsebovati mora logo, kontaktne podatke, vašo spletno stran in morebitna socialna omrežja. Tiskamo na obeh straneh vizitke, zato lahko izberete tudi slogan podjetja ali kakšno drugo besedilo. Vendar naj teksta ne bo preveč. Vizitka je predvsem orodje za vzpostavitev prvega vtisa, ki vabi k nadaljnjemu sodelovanju. Nikakor pa z njo ne poskušajte prodajati svojih izdelkov.

Ne glede na to, kaj želite, da vaša vizitka sporoča, pomagali vam bomo do izdelka, ki izraža vse, kar ponujate svojim strankam ali poslovnim partnerjem.

Presenečeni boste nad hitrostjo izdelave, superiorno kvaliteto ter ugodno ceno.