Kam nalepiti svoje nalepke? Bodite izvirni in kreativni!

V tiskarni Ekart se precej dobro spoznamo tudi na nalepke. Le-te so stroškovno zelo učinkovit promocijski material, ne glede na to, ali želite povečati svojo prepoznavnost ali pa jih uporabiti kot del manjše ali večje promocijske kampanje.

Se zavedate pomena lokacije nalepk?

Nalepke so vsestransko uporabne, zato jih lahko nalepite kamorkoli, tudi na mesta, kjer jih običajno ne bi pričakovali. Prav tam vzbudijo še večjo pozornost, saj ljudi presenetijo.

Predstavljamo vam 5 odličnih idej, kam jih nalepiti z namenom, da bosta vaše podjetje ali vaša kampanja še bolj opazna.slike/blog/nalepke.jpg

1. Nalepke na stropu

Nihče ne pričakuje, da bo zagledal nalepko na stropu, zato je strop še kako primerna lokacija povsod, kjer ljudje pogledujejo navzgor. Pa naj bo to pri zobozdravniku ali nad stopnicami - to sta le dve odlični lokaciji, kjer lahko nalepite svoje zanimivo oglasno sporočilo..

2. Na stenah v javnih straniščih

Ploščice v prostoru za toaleto, pregradne stene med stranišči, sušilniki za roke, tudi tla predstavljajo odlično mesto za nalepke. Medtem, ko gredo ljudje tja, kamor gre tudi cesar sam, pač morajo nekam gledati ;).

3. V dvigalih in na vratih dvigal

Nihče ne ve, kam gledati, ko je v dvigalu, obkrožen z ljudmi - zakaj ne bi torej gledal v vaše marketinško sporočilo? Pa tudi na vratih se nalepke še kako odlično obnesejo. Glede na to, v kakšni zgradbi se dvigalo nahaja, boste z lahkoto našli svojo ciljno publiko.

4. Na steklenih stenah

Vsak, ki se bo steklenim vratom približoval, bo opazil vaše reklamno obvestilo. In če bo to sporočilo pametno oblikovano, bo zagotovo pritegnilo veliko pozornosti, mimoidoče pa spremenilo v potencialne stranke.

5. Na mizicah v kavarnah ali restavracijah

Pogovorite se z lastnikom kavarne ali restavracije, morda bosta lahko sklenila posel, ki bo v prid tako obema. Pri velikem številu ljudi, ki vsak dan posedajo ob mizicah in pijejo kavico ali pa si privoščijo obrok, res ni nobene bojazni, da bi vaša nalepka ostala spregledana.

V naši tiskarni:

  • uporabljamo izključno kvalitetne vrste papirja, odporne na vremenske in druge vplive,

  • tako premazne kot samolepilne, ki se odlično oprimejo različnih površin.

  • Etikete se lahko pohvalijo z veliko raznoolikostjo, obstojnostjo in so primerne za različne vrste uporabe.

  • Piko na i dodamo še s plastificiranjem ali lakiranjem.

  • Seveda ni potrebno posebej poudarjati, da izdelujemo etikete različnih formatov in oblik.

Pri nas natisnjene etikete in nalepke so izvirne in napravijo vtis. In ne zbledijo. Pa vi, že imate prav svoje? Pošljite povpraševanje!