Izdelajte popolne nalepke!

Vsi imamo radi nalepke! Ta majhna in lepljiva marketinška orodja so zelo učinkovita. Nalepite jih lahko na embalažo, na izdelke ali pa jih uporabite v svoji oglaševalni kampanji. Zato je še kako pomembno, da za svoj posel izberete prave nalepke, ki bodo padle v oči in učinkovito prenesle sporočilo.

5 odličnih namigov za izdelavo prvovrstnih nalepk

1. Izberite prave barve

Z izbiro pravih barv bo vaša nalepka izstopala in bo opazna že od daleč. Priporočamo jasne, ostre, in kontrastne barve, ki bodo naredile vaše sporočilo še bolj opazno in ga tako hitro razširile naokrog.

2. Izberite ustrezen dizajn/sliko

Če boste na nalepki uporabili sliko, potem poskrbite, da bo le-ta vrhunske kvalitete. Resolucija slike naj bo vsaj 300 dpi (končna velikost slike), saj se boste s tem izognili zamegljenemu videzu slike.

3. Manj je več

Današnji način tiskanja vam ponuja nešteto možnosti, a zato še ni potrebno, da izkoristite čisto vse. Nikar ne pretiravajte z grafiko in vsebino. Pri nalepkah, ki bodo služile v marketinške namene, je preprosto vedno najboljša izbira, saj bo preveč informacij ciljno publiko samo zmedlo. Naj bo sporočilo jasno in razločno vidno!

4. Razmislite, kam boste nalepko nalepili

Če boste nalepko nalepili na embalažo, potem poskrbite, da bo dobro vidna in se bo ločila od barve embalaže. Če pa bo nalepka del marketinške kampanje ter jo bodo kot tako uporabljali na številnih lokacijah, potem izberite barve, ki bodo izstopale kjerkoli.

5. Izberite pravo tiskarno

Izbrali ste prave barve, odličen dizajn, še boljši tekst … do cilja vas loči le še izbira odlične tiskarne. V Tiskarni Ekart dobro vemo, da so nalepke enkratna možnost, s katero izpostavite svoje podjetje in povečate prepoznavnost blagovne znamke. Še posebej, če so barvne, očesu všečnega dizajna ter kvalitetno natisnjene. Pošljite svoje povpraševanje še danes!